сряда, 10 юли 2013 г.

Как да преодолеем раздялата с гаджето?


Всеки индивид е уникален, всяка ситуация е специфична. НО! Без да изтъкваме някакво високо ниво на интелектуална и не само надареност, бихме могли да обобщим повечето ситуации на раздяла в няколко групи. Не само можем, но и ще го направим! За всяка от тях ще предложим и конкретни стъпки, които да помогнат да върнем нирваната във вашия живот:


Група 1 Вие сте щастливи (и двамата! да, знаем, че е закостеняло и назадничаво вече, но, за да има ред, законност и обозримост в този пост, ще приемем, че в една връзка има точно двама души!)

Вариант 1: Намерили сте два пъти по-яко гадже от сегашния ви партньор и искате да сте с него. Бихме ви препоръчали да маате едновременно с двете/двамата - така все едно ще сте с някой три пъти по-як партньор! Но тогава няма да сме по темата... Разделете се! С кого? Не с нас! Преценете кой ви е по на сърце. Решете - на сърцето ли ще се доверите или на друга карантия. Раздялата я преживейте в прегръдките на Избрания. Ако нещо се обърка и/или се получи двойна раздяла - задушете и запържете в зехтин с пресни манатарки взелата отговорното решение карантия! Метафорично, разбира се!

Вариант 2: Партньорът ви не е щастлив. Пука ли ви? Вие сте щастливи! Ако, потънали в собственото си щастие, забележите, че вашият човек не е щастлив, следва да отговорите за себа си на въпроси, които вече сме задавали в предишен пост: Ако обичаме някого - трябва ли да го оставим да бъде щастлив или нашето щастие е по-важно? (нещо такова беше)

Вариант 3: Вашият партньор харесва и иска да е с друг(а). И тук трябва да се замислите, преди да направите своя ход: На вас харесва ли ви също, искате ли да сте трима? Лежи ли ви се в затвора за убийство? + въпросите от предния вариант

Група 2 Вие не сте щастливи

Вариант 1: Намерили сте друг, с когото сте щастливи. Няма какво да го мислите: Разделяте се с предишния и тръгвате с новия си партньор! Няма драма! Мъката от раздялата, ако има такава, ще трае около половин-един час или колкото ви трябват, за да се придвижите до новия единствен субект във вашия любовен живот.

Вариант 2: Никой не е щастлив
Вариант 2.1: Разделяте се, ако раздялата ще ви направи по-малко нещастни. Няма какво да се преодолява
Вариант 2.2: Раздялата би ви направила по-нещастни. Няма раздяла. Няма какво да се преодолява

Вариант 3: Партньорът ви иска да е с друг(а). Разделяте се
Вариант 3.1: Ставате по-малко нещастни. Няма какво да се преодолява
Вариант 3.2: Ставате по-нещастни. Време е за преодоляване!

Стъпки за преодоляване:
1. Похлипайте малко, леко профилактично, за да нормализирате функциите на организма си
2. Хапнете нещо сладичко - кутия с бонбони, два шоколада, вафли (поддържайте новото ниво на захар докато преодолеете раздялата или докато спре да ви интересува каквото и да е - което събитие настъпи първо! След това спрете...)
3. Оплачете се на 2-3ма близки приятели
4. Напийте се
5. Изтрезнявайте с шоколад
6. Всеки ден се оплаквайте на нови хора или тормозете едни и същи по няколко пъти на ден
7. Вечер - нов опит за алкохолно натравяне

Програмата следва да се прилага в продължение на колкото там време е нужно: ден-два, седмица, месец, година-две, петилетка и т.н.

Друг вариант е да заложите на разсейващи дейности - спорт например: това е подходящото време да се заемете с фигурата си. Програмата за промяна на фигурата може да намерите тук (цък). По всяка вероятност сега е моментът да дочетете и онази супер интересна книга, която започнахте преди няколко седмици/ месеци/ години, когато се запознахте...

Група 3 Други

Вариант 1: Зарязани сте, без да знаете защо. Специални стъпки за преодоляване - като по-горе, но с увеличени количества рев и шоколад!

Вариант 2: Зарязали са ви и са ви казали защо. Естествено, вие знаете, че това не е възможно да е причината... Ако има нов(а) - е още по-странно: почти винаги новият/новата е по-зле... Почти ли казахме?! Винаги новите са по-зле от нас! Винаги! Запомнете го!

А сега си дояжте отворения шоколад, че ще се развали до един час, ако не го ометете веднага...

Няма коментари:

Публикуване на коментар